Battle Tanks Nederland
http://www.battletanksnederland.nl/phpBB3/

War and Peaceshow 2012
http://www.battletanksnederland.nl/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=6738
Pagina 1 van 1

Auteur:  Rob Wernars [ 23 jul 2012, 10:04 ]
Titel:  War and Peaceshow 2012

Dames en heren ook,

De War and Peaceshow 2012 was een beetje een teleurstelling voor mij, want er was niets nieuws te zien op Duits gebied! Alleen de bekende Panzer IV en Panther, en de nagebouwde Stug's en Panzer III's.
Wat wel opviel was dat er best wel veel VW Kevers te zien waren.
Maar toch heb ik mij prima vermaakt, want er valt altijd wel wat te beleven. Nieuw was een nagebouwd dorpje in de arena waar de re-enactment battles werden uitgevochten, en een replica van een WW1 tank. Ook de tank van Spielbergs film Warhorse zou te zien, maar was er dus niet!
En wat volgens de organisatie uniek was, was de demo's van een RAF Gnat, en een Spitfire, aangezien het luchtruim boven Kent en omgeving gesloten was in verband met de komende Olympische Spelen.
Het terrein zelf was grotendeels voorzien van een flinke modderlaag, want de voorgaande dagen had het flink geregend. En de voorspellingen waren dat er Donderdag en Vrijdag nog meer ergen zou vallen, wat gelukkig beperkt bleef tot enkele druppels. De Zaterdag zou prachtig weer worden, maar ook toen was het bewolkt maar bleef het droog.
Een ander leuk punt was een uitleg van een eigenaar van een Austin K2 Ambulance! Ik vroeg aan hem of het goed was dat Gideon en ik er even omheen liepen! Een uur en 3 fotoboeken verder konden we weer doorlopen! Hopelijk wil Gideon een foto plaatsen van deze ambulance.
En we liepen de cast van Allo Allo tegen het lijf! Onwijs vriendelijke mensen!
Nu de foto's:
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Auteur:  Gideon van der Giessen [ 23 jul 2012, 16:04 ]
Titel:  Re: War and Peaceshow 2012

U Vraagt wij draaien:
Afbeelding

Hieronder nog wat foto's. Aangezien ik niet echt van het duitse spul ben had ik het prima naar me zin met de voertuigen. Veel en mooi Engels spul en veel jeeps : WohoW : . Met het weer hadden we inderdaad heel veel geluk.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Een aanhanger, een stuk geschut en volledige bemanning dwars door de zware bubber heen, Ondanks haar leeftijd staat de Jeep nog steeds haar mannetje!

Afbeelding
Afbeelding

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/